3M

Logo 3M: Hoogwaardige las- en slijpoplossingenBij Lascentrum zijn we verheugd om onze samenwerking met 3M te vieren, een pionier op het gebied van innovatieve oplossingen voor verschillende sectoren. 3M levert hoogwaardige producten en technologieën die niet alleen voldoen aan, maar zelfs de verwachtingen van onze klanten overtreffen, zowel in het las- als het slijpsegment. Met een uitgebreid assortiment, waaronder de revolutionaire Cubitron™ 3 schuurmaterialen en de ultracomfortabele Speedglas™ lashelmen, opent 3M nieuwe mogelijkheden en verlegt het de grenzen van wat mogelijk is. 3M: Hoogwaardige las- en slijpoplossingen.

Cubitron™ 3 schuurmaterialen van 3M zijn niet zomaar schuurmiddelen; ze zijn ontworpen om u te helpen bij het bereiken van optimale prestaties en duurzaamheid. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën kunt u sneller en efficiënter werken, wat resulteert in besparingen en een verhoogde productiviteit. Bij Lascentrum zijn we er trots op om deze innovatieve oplossingen aan te bieden, waardoor onze klanten hun creativiteit kunnen ontketenen en fantastische resultaten kunnen behalen.

Ervaar bescherming en comfort met Speedglas™ Lashelmen

Naast slijpoplossingen biedt 3M ook hoogwaardige lashelmen onder het merk Speedglas™. Deze lashelmen bieden niet alleen superieure bescherming tegen straling en spatten, maar ook ongeëvenaard comfort en gebruiksgemak. Met functies zoals automatische donkere schakeling en aanpasbare hoofdbanden kunnen lassers met Speedglas™ lashelmen veilig en comfortabel werken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Samenwerken voor succes

Bij Lascentrum geloven we sterk in de kracht van samenwerking en open communicatie. We hechten veel waarde aan de feedback die we ontvangen van professionals zoals u, omdat deze ons helpt onze diensten en producten voortdurend te verbeteren. Door nauw samen te werken met 3M kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en u helpen uw doelen te bereiken.

We nodigen u uit om samen met Lascentrum en 3M de grenzen van innovatie te verkennen en te zien hoe onze gezamenlijke inspanningen uw projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst vol creativiteit, productiviteit en verbetering.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen