Koweld

Koweld logoAls vooraanstaande Nederlandse groothandel in las- en snijproducten streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige apparatuur en ondersteuning die hen in staat stellen om uit te blinken in hun vakgebied. Een van onze trotse partners in dit streven naar uitmuntendheid is Koweld Lasautomaten, een gerenommeerde fabrikant van lasmachines. Laten we eens nader bekijken waarom we hebben gekozen om Koweld lasmachines aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Nog niet overtuigd? Maak een afspraak voor een demo!

Koweld Lasautomaten: Innovatie en Kwaliteit
Sinds de oprichting in 1991 heeft  Koweld, een reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van lasautomatisering. Hun lasautomaten worden wereldwijd gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Toepasbaar in diverse sectoren, van scheepswerven tot bouwplaatsen. Koweld’s voortdurende streven naar innovatie heeft geresulteerd in geavanceerde producten. Zoals bijvoorbeeld de multi-functionele laswagens en digitaal gestuurde lasautomaten, die niet alleen horizontaal en verticaal lassen mogelijk maken. Ze zijn uitgerust met intuïtieve bedieningspanelen en lichtgewicht ontwerp voor maximale gebruiksvriendelijkheid.

Visie en Prestaties
Als een vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke visie op de toekomst, heeft Koweld talloze onderscheidingen ontvangen.  Met meer dan 40 certificaten en patenten op hun naam. Zoals de INNO-BIZ Certificate en ISO Quality Management Certificate. Koweld Lasautomaten is een ware baken van excellentie in de lasindustrie. Hun belofte om aan de verwachtingen van klanten te voldoen met de beste technologieën en kwaliteitsservices is meer dan een uiting van toewijding. Het is een verzekering van hun voortdurende streven naar perfectie.

Lascentrum: Uw Partner in Las- en Snijoplossingen
Bij Lascentrum Welding and Cutting gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten – we bieden oplossingen. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om hun projecten tot leven te brengen. Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige las- en snijapparatuur, het bieden van deskundig advies of het bieden van uitstekende after-sales service, wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij elke stap van hun las- en snijreis.

 

Zie hier de machines van Koweld die wij leveren.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen