AXXAIR

AXXAIR Buisbewerkingstools logoAXXAIR Buisbewerkingstools, verbeter uw proces en productiviteit!
Lascentrum heeft gekozen voor AXXAIR vanwege hun toonaangevende positie en innovatieve oplossingen in buisbewerking. Met meer dan 25 jaar ervaring en een breed scala aan producten, biedt AXXAIR hoogwaardige oplossingen voor diverse industrieën. Van orbitaal snijden tot afschuinen en lassen, AXXAIR levert kwaliteit en efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe AXXAIR uw processen kan verbeteren!
Oorspronkelijk opgericht in 1997, omvat het merk AXXAIR binnen de S.F.E. Group het volledige proces van buisbewerking: orbitaal snijden, buis afschuinen, vierkant maken en orbitaal lassen. Het AXXAIR-merk is al meer dan 25 jaar actief op de wereldmarkt en heeft zich gevestigd als een toonaangevende en internationale referentie op het gebied van buisbewerkings-toepassingen.
AXXAIR Buisbewerkingstools biedt innovatieve oplossingen om processen, productiviteit, efficiëntie en kwaliteit te verbeteren op het gebied van orbitaal snijden, afschuinen en lassen van een breed scala aan materialen zoals roestvrij staal, titanium, koolstofstaal, duplex en super duplex roestvrij staal, nikkel legeringen en zelfs plastic. Binnen het AXXAIR assortiment biedt de S.F.E. Group niet alleen een standaard assortiment producten, maar ook op maat gemaakte oplossingen voor specifieke doelmarkten: de voedings- en drankindustrie, de farmaceutische industrie, de productie van halfgeleiders, de luchtvaart, de chemische en petrochemische industrie, evenals de nucleaire industrie en vele andere mogelijke toepassingsgebieden.
Het AXXAIR-merkportfolio van de S.F.E. Group bestaat uit een compleet assortiment snijmachines (variërend van 0,25″ tot 40″), vierkante machines (van 0,1″ tot 8,5″), evenals lasmachines: SATO open koppen (van 0,4″ tot 8,265″), SATFX gesloten koppen (van 0,25″ tot 4,5″), Microfit SXMF (van 1/8″ tot 5/8″) en tot slot de SATP buis-tot-buis plaat (van 0,4″ tot 3″). Neem contact met ons op voor elke toepassing van orbitaal snijden, vierkant maken en lassen.

Introductie tot AXXAIR

De orbitale snijmachines van AXXAIR zijn voorzien van roestvrijstalen concentrische kaken om de vervorming van de buizen, vooral die met dunne wanden, tijdens het klemmen te voorkomen. De frames van AXXAIR zijn eenvoudig schaalbaar voor afschuin- en las-toepassingen. De facing-machines van AXXAIR werken op batterijen of met snoer voor meer flexibiliteit. De TIALN-messen, omkeerbaar met twee snijkanten, garanderen een optimale levensduur van verbruiksartikelen. De facing-machines zijn lichtgewicht en ontworpen voor gebruik op locatie en in de werkplaats.
De nieuwe reeks gesloten SATFX-laskoppen van AXXAIR maakt het mogelijk om hoogwaardige lassen te produceren in een minimale ruimte. De reeks open laskoppen (SATO-serie) wordt voornamelijk aanbevolen voor de agrovoedings-, farmaceutische en chemische sectoren, voor wanddiktes kleiner dan maar ook groter dan 3 mm. De Micro-Fitting Series zijn ontworpen om kleine diameter buizen en fittingen te lassen, voornamelijk in de halfgeleiderindustrie. AXXAIR biedt een reeks verschillende lasstroomvoorzieningen die voldoen aan de variërende behoeften, afhankelijk van het beoogde gebruik van de klant, buisafmetingen, las-toepassing en frequentie van gebruik.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen