Kemper

Kemper logo
Lascentrum: Officiële Dealer van Kemper Lasrookafzuiging. Met meer dan 40 jaar ervaring levert Kemper betrouwbare en kwalitatieve lasdampafzuigings- en afzuigsysteemoplossingen. Deze systemen zorgen niet alleen voor een schonere werkomgeving door het verwijderen van lasrook uit de lucht, maar dragen ook bij aan het welzijn en de tevredenheid van werknemers. Van mobiele afzuiginstallaties en slimme filtersystemen tot effectieve ruimteventilatie en op maat gemaakte afzuigoplossingen, Kemper biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de verschillende behoeften van de metaalverwerkende industrie.

De drijvende kracht achter KEMPER is de pioniersgeest waarmee het bedrijf op zoek gaat naar oplossings- en gebruikersgerichte innovaties om medewerkers te beschermen en hun werk te vergemakkelijken. Vanaf het procesniveau tot de individuele werkstappen, aanvaardt de firma KEMPER, met diepgaande markt- en gebruikerskennis, de uitdagingen om deze rationeel op te lossen. Het familiebedrijf garandeert hierbij continuïteit en betrouwbaarheid.

Waarom hebben we bij Lascentrum gekozen voor Kemper als onze partner voor lasrookafzuiging en veiligheid op de werkplek? Ten eerste staat Kemper bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatie op dit gebied. Hun systemen zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Bovendien biedt Kemper een uitgebreid assortiment aan oplossingen, waardoor we onze klanten een breed scala aan keuzemogelijkheden kunnen bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Als Lascentrum zijn we vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van las- en snijapparatuur, en we geloven dat Kemper de perfecte partner is om ons hierbij te helpen. Samen streven we naar een veiligere en gezondere werkomgeving voor alle betrokkenen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor maximale productiviteit en efficiëntie.

Wij kunnen dus met trots zeggen: Lascentrum: Officiële Dealer van Kemper Lasrookafzuiging.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen