Strong Hand Tools

Strong Hand Tools logoStrong Hand Tools, oorspronkelijk opgericht in de Verenigde Staten in 1983, is uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van handgereedschappen. Met bijna 200 medewerkers wereldwijd, waarvan bijna de helft is gevestigd op ons hoofdkantoor in Los Angeles. We vastbesloten om hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten.

We begonnen met het idee om unieke klem- en bevestigingsoplossingen te bieden aan de metaalbewerkings- en machine-industrie. Gedurende de jaren hebben we ons productassortiment uitgebreid. Wij willen graag fabrikanten helpen hun vakmanschap te verbeteren door producten aan te bieden die zorgen voor verbeterd comfort, productiviteit en veiligheid.

Echter, één innovatie trok onze aandacht: de Modulaire Las- en Werktafel. Deze was nog onbekend en onbetaalbaar op de Europese markt. We realiseerden ons dat het immense voordelen kon bieden aan onze klanten. Dus, na vele proeven en dagen gevuld met inspanning, vonden we een manier om een product te produceren dat anders was dan alle andere op de markt. Onze modulaire las- en werktafels bieden u creatieve mogelijkheden die andere tafels niet bieden.

Waarom kiest Lascentrum voor deze leverancier?

Bij Lascentrum Welding and Cutting draait alles om kwaliteit, kennis en precisie. We streven ernaar om hoogwaardige materialen en ondersteuning te bieden. Zodat onze klanten kunnen uitblinken in hun projecten. De innovatieve producten van Strong Hand Tools passen perfect bij onze missie. Hun modulaire las- en werktafels bieden creatieve opties die andere tafels niet bieden, waardoor onze klanten hun projecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

bekijk al onze Lastafels

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen