Mathey Dearman

Mathey Dearman logo Mathey Dearman werd oorspronkelijk opgericht in de Verenigde Staten in de jaren 1930 en heeft zijn hoofdkantoor in Tulsa, Oklahoma. Oprichter C.A. Mathey ontwikkelde gepatenteerde draagbare pijpafsnij- en afschuinmachines en klemmen, pijpuitlijn- en hervormingssystemen voor pijpen. Het merk werd al snel wereldwijd erkend als autoriteit op het gebied van pijpuitrusting en zet vandaag de dag nog steeds de standaard voor vele toepassingen.

Het portfolio van hetmerk bestaat uit een uitgebreid assortiment pijpuitrustingsapparatuur, pijpvlamafsnij- en afschuinmachines, pijpuitlijn- en hervormingsklemmen, pijpuitrusting en de Fit-Up Pro-range van fit-up-, uitlijn-, lay-out- en markeringstools.

Met het merk wil S.F.E. Group niet alleen de focus op deze specifieke productlijn van pijpafsnij-, afschuin- en uitlijnmachines benadrukken, maar ook voldoen aan de groeiende vraag en diverse toepassingen in de industrieën die het al bedient en deze verweven met andere producttoepassingen binnen S.F.E. Group.

Als OEM en gesteund door meer dan 80 jaar ontwikkeling, is S.F.E. Group trots op zijn reputatie voor innovaties, baanbrekende ontwikkelingen en creatieve ontwerpen binnen het Mathey Dearman-productassortiment. Met zijn technische capaciteiten, klantgerichte focus en flexibiliteit biedt het merk de mogelijkheid om out-of-the-box pijpbewerkings- en gereedschapsoplossingen te ontwerpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van klantenprojecten en om tegemoet te komen aan een voortdurend evoluerende industrie.
Mathey Dearman pijpafschuin-, snij-, uitlijn- en uitrustingsproducten zijn verkrijgbaar bij de internationale S.F.E. Group-vestigingen op vier continenten, evenals via het uitgebreide en voortdurend uitbreidende wereldwijde netwerk van partners en distributeurs van S.F.E. Group. Neem contact met ons op voor al uw pijptoepassingen! Waar er pijp is, is Mathey.

Waarom hebben wij voor dit merk gekozen?

Als toonaangevende totaalleverancier van las-, snij-, veiligheids-, guts- en slijpproducten hebben we ervoor gekozen om Mathey Dearman in ons assortiment op te nemen vanwege hun ongeëvenaarde expertise en kwaliteit in pijpuitrusting. Als leverancier van Mathey Dearman kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardige pijpafschuin-, snij-, uitlijn- en uitrustingsproducten die voldoen aan de strengste normen van precisie en betrouwbaarheid. Met Mathey Dearman als partner kunnen we onze klanten helpen om hun pijpprojecten naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd te voldoen aan de diverse behoeften van de industrie.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen