Osborn

Osborn logoAl meer dan 125 jaar is Osborn dé betrouwbare partner voor hoogwaardige toepassingsoplossingen. Als onbetwiste wereldleider in oppervlaktebehandeling en afwerkingsoplossingen hebben we meer octrooien op producten en processen dan alle andere borstelfabrikanten samen. Van robuuste, met staaldraad beklede Tufborstels tot veelzijdige Novoflex slijpgereedschappen, onze uitgebreide reeks borstels stelt u in staat zelfs de moeilijkste klussen met gemak aan te pakken.

Maar onze producten beperken zich niet tot borstels. We produceren ook hoogwaardige schuurmiddelen en polijstmiddelen, die uitstekende oplossingen bieden van de eerste snede tot de laatste polijstbeurt. Ontworpen voor superieure gebruiksgemak en duurzaamheid, excelleren onze eersteklas schuurmiddelen, waaronder doorslijp-, slijp- en lamellenschijven, in veeleisende toepassingen zoals ontbramen, snijden, mengen en afschuinen. Voor het bereiken van een perfecte afwerking zorgen onze polijstmaterialen, zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen, voor een strakke uitstraling bij elke toepassing.

Osborn staat voor innovatie en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. Met meer dan 10.000 standaardproducten en de mogelijkheid om meer dan 100.000 aangepaste gereedschappen te maken voor unieke toepassingen, streven we ernaar oplossingen op maat te bieden voor uw specifieke uitdagingen. Onze deskundige ingenieurs werken nauw met u samen om oplossingen op maat te ontwikkelen indien nodig.

Met een wereldwijd divers team van meer dan 1.250 medewerkers en 13 internationale verkoopkantoren zorgt Osborn voor een naadloze levering aan meer dan 120 landen. Waar u ook bent, u hebt toegang tot ongeëvenaarde klantenservice en toepassingsdeskundigheid. Neem vandaag nog contact op met een van onze vertegenwoordigers en laat ons u helpen om als eerste te eindigen.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen