Markal

Markal logo

Als totaalleverancier in de las- en snijindustrie voegen we Markal toe aan ons assortiment vanwege hun reputatie van meer dan 87 jaar als wereldleider in industriële markeringstools. Markal biedt hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve oplossingen. De markeringtools worden gebruikt in sectoren zoals metaalproductie, scheepsbouw, automotive, lassen, metaalbewerking en bouw. Met Markal kunnen we jullie voorzien van markeerstiften waarop jullie kunnen vertrouwen.

De producten worden vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Ze blijven innoveren om te voldoen aan de eisen van de industrie. Met het merk Markal® bieden we een breed scala aan handzame industriële markeringstools. Deze markeer en temperatuurstiften zijn ontworpen om te presteren in veeleisende omgevingen zoals het:

  • Markeren van metalen onderdelen in de auto-industrie
  • Identificeren van lasnaden in de scheepsbouw
  • Markeren van warmte- en temperatuurgevoelige materialen in de lasindustrie
  • Markeren van constructiematerialen op bouwplaatsen.
Markal: Uw partner in efficiëntie, kwaliteit en veiligheid

Daarnaast streven we ernaar om onze klanten te ondersteunen met innovatieve oplossingen die hun werk efficiënter maken. Of het nu gaat om het verbeteren van traceerbaarheid in de productieketen, het verhogen van de productiviteit op de werkvloer, of het waarborgen van de veiligheid van werknemers, Markal staat klaar om te helpen.
Als wereldleider in industriële markeringstools begrijpen we de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het leveren van producten van topkwaliteit. Daarom blijven we investeren in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid. Met ons wereldwijde netwerk van productiefaciliteiten en verkoopkantoren zijn we in staat om onze klanten over de hele wereld te bedienen en te ondersteunen.

Kortom, Markal is meer dan alleen een leverancier van markeringstools. We zijn een partner die toegewijd is aan het succes van onze klanten. Met hoogwaardige producten, innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde klantenservice blijven we de norm stellen voor wat mogelijk is in de wereld van industriële markering.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen