TAG PIPE Equipment

TAG PIPE Equipment logoAls Lascentrum Welding and Cutting hebben we TAG PIPE Equipment Specialists LTD gekozen als leverancier voor onze klanten vanwege hun ongeëvenaarde reputatie en kwaliteit in de industrie. Als groothandel in las-, snij-, guts- en schuur- en veiligheidsproducten streven we ernaar om onze klanten alleen de beste apparatuur en machines te bieden. Het TAG PIPE-merk, onderdeel van de S.F.E. Group, staat bekend om zijn toonaangevende technologie, hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties.

Door TAG PIPE-producten aan te bieden, kunnen we onze klanten voorzien van geavanceerde pijpafsnij- en afschuinoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van precisie en efficiëntie. De machines zijn ontworpen met de nieuwste innovaties en worden ondersteund door meer dan 35 jaar ervaring in de sector. Dit stelt onze klanten in staat om hun las- en pijpleidingprojecten met vertrouwen aan te gaan, wetende dat ze kunnen rekenen op de duurzaamheid en prestaties van TAG PIPE Equipment-apparatuur.

Bovendien biedt TAG PIPE Equipment een breed scala aan producten die passen bij de behoeften van verschillende projecten, van draagbare machines tot stationaire modellen, waardoor onze klanten flexibiliteit hebben in hun toepassingen.

Als groothandel hechten we veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze leveranciers en klanten. We geloven dat de betrouwbaarheid en innovatie die TAG PIPE biedt, perfect aansluiten bij onze toewijding om hoogwaardige producten en service te leveren aan de lasindustrie. Met TAG PIPE Equipment als partner kunnen we onze klanten helpen om hun projecten naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd te voldoen aan de evoluerende behoeften van de sector.

TAG PIPE in het kort:

Wij zijn een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van gespecialiseerde machines, gereedschappen en hanteerapparatuur voor pijpleidingconstructie in werkplaatsen, op locatie en offshore omgevingen, met kantoren en magazijnen in het Verenigd Koninkrijk, België, Dubai, Houston en Azië.

De producten van TAG PIPE:

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen