GCE

GCE Cutting and Welding Technologies (GCE CWT) bij Lascentrum
Metalen platen worden vervaardigd door thermische snijprocessen en verbonden om een ​​stevige en hoogwaardige constructie te garanderen. Hoge kwaliteitsnormen en fundamentele veiligheidsmaatregelen zijn een voorwaarde voor alle werkzaamheden die verband houden met snij- en las-technologieën.

GCE Cutting and Welding Technologies (GCE CWT) is een van de wereldwijde marktleiders in gaslassen, oxy-fuel snijden, solderen en verwarmingsprocessen. GCE CWT levert een volledig assortiment gasdrukregelaars, booglassen, gasbesparingen, veiligheidsuitrustingen en een uitgebreid wereldwijd assortiment branders, speciaal ontworpen om te voldoen aan internationale normen en lokale marktvereisten.

Met een sterke focus op innovaties en wereldwijde marktdekking biedt GCE oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de klant. Een toegewijd productieteam werkt samen in twee belangrijke productiefaciliteiten en de volledige organisatie is gevormd als een waardestroomteam dat toegevoegde waarde creëert voor alle belanghebbenden.

Opgericht in 1987

GCE is een fantastische organisatie opgericht door twee belangrijke spelers in de industrie in 1987. De groep is wereldwijd ontwikkeld door de overname van een groot aantal bedrijven. Hun wortels gaan terug naar de pioniers van de snij- en las-toepassingen aan het begin van de 20e eeuw. Tegenwoordig profiteren klanten van GCE van dit erfgoed van competentie en van de kennisoverdracht binnen de groep, die zowel wereldwijde oplossingen als producten biedt die passen bij de lokale gebruikersgewoonten.

Veiligheid voorop

Veiligheid is altijd een primaire zorg in een zuurstof-/brandstofproces. GCE is volledig toegewijd aan de eliminatie van alle risico’s in dit proces. Dit blijkt niet alleen uit het volledige assortiment veiligheidsvoorzieningen voor oxy-fuel-toepassingen. Veiligheid is het belangrijkste doel binnen het hele assortiment GCE CWT-producten, toepassingen en ook binnen de interne productieprocessen.

Kwaliteit boven alles

Alle apparatuur van GCE wordt ontworpen en geproduceerd met de hoogst mogelijke focus op kwaliteit. Door gebruik te maken van Lean-processen en 6-Sigma-tools verfijnen en ontwikkelen we voortdurend bestaande procedures. Alle GCE CWT-producten zijn ontworpen, getest en vervaardigd binnen het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 en volgens de volgende regelgeving en wereldwijde normen (geselecteerde korte lijst):

Waarom Lascentrum voor GCE kiest?

Als toonaangevende groothandel in las- en snijproducten heeft Lascentrum bewust gekozen voor GCE vanwege hun ongeëvenaarde kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. GCE’s voortdurende focus op het bieden van oplossingen die voldoen aan de behoeften van de klant en hun toewijding aan veiligheid en kwaliteit sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Lascentrum. De samenwerking met GCE stelt Lascentrum in staat om hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan de eisen van de industrie en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Bekijk hier de reduceer ventielen van GCE
Of onze vlamdovers en terugslagkleppen

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen