FEIN

 Lascentrum dealer FEIN elektrisch gereedschap logo

Lascentrum is officiële dealer van FEIN elektrisch gereedschap, een gerenommeerd bedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in hoogwaardige elektrisch gereedschap en accessoires, is het voor Lascentrum een bewuste keuze geweest om met hen samen te werken.

FEIN is niet zomaar een merk; het vertegenwoordigt een erfenis van vakmanschap, toewijding aan kwaliteit en een voortdurende drang naar innovatie. Deze kenmerken maken FEIN tot een betrouwbare partner voor vakmensen over de hele wereld.

Met een focus op het leveren van kwaliteitswerk en het verhogen van de productiviteit. FEIN biedt een breed scala aan producten die specifiek zijn ontworpen voor veeleisende industriële en bouwtoepassingen.

Van elektrisch gereedschap tot accessoires, FEIN’s assortiment staat bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties onder zware omstandigheden. Dit is mogelijk dankzij FEIN’s toewijding aan innovatie en voortdurende productontwikkeling. En wordt onderstreept door meer dan 700 actieve octrooirechten. Daarom is Lascentrum officiële dealer van FEIN elektrisch gereedschap geworden.

Als Lascentrum streven we ernaar om onze klanten de beste gereedschappen en ondersteuning te bieden die beschikbaar zijn. Door samen te werken met FEIN elektrisch gereedschap, kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardige materialen. Deze elektrische machines van Fein zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Lascentrum uw betrouwbare partner

Ons ervaren team staat klaar om advies en expertise te bieden, zodat onze klanten het maximale uit hun apparatuur kunnen halen en succesvol kunnen zijn in hun projecten.
Of het nu gaat om las- en snijapparatuur of om elektrisch gereedschap, Lascentrum is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige materialen en ondersteuning. We streven ernaar om uw productieproces soepel te laten verlopen en uw projecten te laten schitteren.
Ontdek vandaag nog de voordelen van het werken met Lascentrum en FEIN elektrisch gereedschap. Laat ons u helpen om uw doelen te bereiken en uw ambities waar te maken. Zie hier de producten van FEIN 

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen