IMA Abrasivi

 IMA Abrasivi een Italiaanse fabrikant van de beste slijpschijven logoAls groothandel in slijpproducten heeft Lascentrum zorgvuldig geselecteerde merken in haar assortiment opgenomen, om te voldoen aan de diverse behoeften van haar klanten. Een van deze merken is IMA Abrasivi een Italiaanse fabrikant van de beste slijpschijven. Het staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en veiligheid.

IMA Abrasivi investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de prestaties, efficiëntie en veiligheid van de slijpschijven te verbeteren. Door deze inspanningen worden uitstekende prestaties gegarandeerd, wordt het comfort van de operator vergroot en wordt de productiviteit en duurzaamheid van de slijpschijven verhoogd.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij IMA Abrasivi, en al hun schijven voldoen aan de voorschriften van de oSa (Organisatie voor de Veiligheid van Schuurmiddelen) en voldoen aan de criteria van Europese normen om veilig gebruik te waarborgen.

IMA Abrasivi hecht ook veel belang aan logistiek en milieuaspecten. Hun logistiek stelt hen in staat om orders te verwerken volgens de nieuwste marktwetten, met een “just in time” of opslagservice. Daarnaast besteden ze aandacht aan milieubescherming en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, omdat ze zich bewust zijn van de noodzaak om vooruitstrevend te zijn in milieukwesties.

Italiaanse vakmanschap

Met hun Italiaanse vakmanschap en aandacht voor detail staat IMA Abrasivi bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. Hun slijpschijven worden ontworpen en vervaardigd in Italië, waarbij ze profiteren van de rijke ervaring die het land op het gebied van precisie-engineering te bieden heeft.

Al meer dan 45 jaar is IMA Abrasivi actief in de sector, met een schat aan kennis en ervaring. Dit vertaalt zich in de productie van hoogwaardige slijpschijven die voldoen aan of zelfs overtreffen aan de normen van de industrie.

Bij Lascentrum streven we ernaar om onze klanten de beste slijpproducten en ondersteuning te bieden die beschikbaar zijn. Door samen te werken met IMA Abrasivi een Italiaanse fabrikant van de beste slijpschijven kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardige slijpschijven. De afbraam en slijpschijven van IMA zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om advies en expertise te bieden. Onze klanten kunnen op deze manier het maximale uit hun slijpwerkzaamheden kunnen halen.

Zie hier de afbraamschijven van IMA
Zie hier de doorslijpschijven van IMA

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen