Demoruimte

Ontdek onze geavanceerde demoruimte voor lasprocedures en kwalificaties. Een uitgebreid scala aan hoogwaardige trainings- en instructiefaciliteiten. Bovendien allemaal zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan uw lasbehoeften. Met geavanceerde lasmachines, diverse toevoegmaterialen en een breed scala aan lasprocessen. Wij bieden we alles wat u nodig heeft om uw vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen.

Onze demoruimte is niet zomaar een trainingsfaciliteit; immers, het is een bruisend centrum van leren en innovatie. Hier komen vakmensen samen om kennis te delen, ideeën uit te wisselen en nieuwe technieken te verkennen. Interactieve workshops, praktische oefeningen en hands-on demonstraties staan ​​voor u klaar om uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het testen van Hyundai draden of gutsmachines tot aan de slijpschijven van 3M, het kan allemaal in onze demoruimte.

Daarnaast streven we ernaar om u uitgebreide ondersteuning te bieden bij mechaniserings- en automatiseringsprojecten. Door middel van simulaties en praktijksituaties kunt u realistische lasomgevingen ervaren en vertrouwd raken met complexe processen en apparatuur. Dit zal uw werk uiteindelijk efficiënter en effectiever maken.

Ervaren instructeurs

Onze ervaren instructeurs staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens uw leerproces. Met hun expertise en toewijding zorgen ze ervoor dat u het meeste uit uw tijd in onze geavanceerde demoruimte voor lasprocedures en kwalificaties haalt en met vertrouwen uw laswerkzaamheden kunt uitvoeren.
Kom langs en ontdek zelf de talloze mogelijkheden die onze demoruimte biedt. Of u nu een beginner bent die de basisbeginselen wil leren of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar lasperfectie.

Opleiden van ons eigen personeel

Bovendien willen we benadrukken dat elke dinsdagavond speciaal is gereserveerd voor onze eigen medewerkers. Tijdens deze avonden krijgen zij de gelegenheid om deel te nemen aan professionele lascursussen, geleid door ervaren instructeurs. Deze unieke kans stelt ons personeel in staat om hun vaardigheden te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de lasindustrie, wat uiteindelijk bijdraagt aan de algehele kwaliteit en deskundigheid binnen ons team.

Personeel werkt in de geavanceerde demoruimte voor lasprocedures en kwalificaties

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen