Onderhoud & reparatie

Lascentrum is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige reparatie en onderhoud van las- en snijapparatuur. Met ons ervaren team van VCA-gecertificeerde monteurs bieden we een uitgebreide service, zowel in onze moderne werkplaats als op locatie. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud, kalibraties of keuringen van lasmachines, wij zorgen ervoor dat uw apparatuur voldoet aan de strengste normen, zoals de NEN-EN-IEC 60974-4 norm, zoals voorgeschreven door de NEN-EN-IEC 60974-14

Uitgebreide service en proactieve ondersteuning

Naast het verlenen van diensten, streven we ernaar om proactieve ondersteuning te bieden. We houden onze klanten voortdurend op de hoogte, zodat ze altijd weten wanneer hun apparatuur opnieuw gekeurd en gekalibreerd moet worden. Bij Lascentrum nemen we het volledige beheer van uw las- en snijapparatuur op ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat ervan.

Reparatie en onderhoud voor alle merken

Bovendien bieden we niet alleen reparatie en onderhoud voor lasmachines, maar ook voor alle merken autogeen-gereedschap. In onze goed uitgeruste werkplaats voeren we keuringen, reparaties en onderhoud uit, waardoor uw gereedschap altijd in optimale conditie verkeert. Onze ervaren monteurs gaan grondig te werk en streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service

Kiezen voor Lascentrum betekent kiezen voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service op het gebied van reparatie en onderhoud van las- en snijapparatuur. We begrijpen het belang van goed functionerende apparatuur voor uw bedrijfsactiviteiten en streven ernaar om u te helpen bij het behalen van optimale prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij al uw las- en snijbehoeften.

Langdurige relaties en continue ondersteuning

Met Lascentrum kunt u vertrouwen op een partner die uw apparatuur in topconditie houdt, zodat u zich kunt richten op uw core business. Onze uitgebreide dienstverlening omvat niet alleen reparatie en onderhoud, maar ook advies op maat en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw las- en snijprocessen soepel verlopen. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten en staan altijd klaar om te helpen bij al uw las- en snijbehoeften.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: werkplaats@lascentrum.com

Contact opnemen