B&B Pipe and Industrial Tools

B&B Pipe and Industrial ToolsBij Lascentrum hebben we bewust gekozen voor B&B Pipe and Industrial Tools als onderdeel van ons uitgebreide assortiment. Als toonaangevende leverancier van las-, snij- en veiligheidsproducten begrijpen we de behoefte van onze klanten aan hoogwaardige gereedschappen die hen helpen bij het efficiënt en nauwkeurig uitvoeren van hun werk.

B&B Pipe and Industrial Tools staat bekend als dé bestemming voor pijplassers en -fabrikanten, en biedt een uitgebreid scala aan producten, waaronder pijpkrikken en -stands, pijpafschuinings- en snijmachines, pijpklemmen en fit-up gereedschappen, pijpzuiveringssystemen en pijpliftgereedschappen en -apparatuur.

Wij geloven dat kwaliteit, service en prijs cruciale factoren zijn bij het selecteren van onze leveranciers. B&B Pipe and Industrial Tools levert gereedschappen van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste standaarden. Deze gereedschappen worden vervaardigd in de VS, Europa en Azië met strenge kwaliteitscontrole. Op deze manier kunt u zeker van zijn dat de prestaties en duurzaamheid op alle locaties gewaarborgd zijn. Bovendien heeft Lascentrum recent geïnvesteerd in uitgebreide voorraden, waardoor onze klanten snelle levertijden kunnen verwachten en we hen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in het bestelproces.

De toevoeging van B&B aan ons assortiment stelt onze klanten in staat om te werken met betrouwbare en duurzame gereedschappen die hen helpen om efficiënter te werken en hoogwaardige resultaten te behalen.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen