Hyundai Welding

Hyundai Welding een wereldleider in de lasindustrie logoBij Lascentrum koesteren we onze nauwe samenwerking met Hyundai Welding, een wereldleider in de lasindustrie. De reputatie van Hyundai Welding is gebouwd op het leveren van hoogwaardige lastoevoegmaterialen, apparatuur en accessoires die perfect aansluiten bij de diverse behoeften van onze gewaardeerde klanten. Als onderdeel van het gerenommeerde Hyundai Conglomeraat zijn ze constant bezig met het introduceren van geavanceerde technologieën die de laservaring naar ongekende hoogten tillen.

Innovatieve oplossingen voor diverse sectoren

Al sinds de jaren 1970 groeit Hyundai Welding mee met cruciale sectoren zoals de auto-industrie, scheepsbouw, offshore, bouwprojecten, energieopwekking en vele anderen. Hun betrokkenheid bij het verbeteren van de productiviteit van onze partners en het verlagen van kosten maakt hen een onmisbare partner op het gebied van lasoplossingen. De focus van Hyundai Welding op het bieden van innovatieve oplossingen die tegemoetkomen aan de evoluerende eisen van de industrie, maakt hen een waardevolle troef voor ons en onze klanten.
Bij Lascentrum geloven we sterk in het belang van directe interactie met onze klanten. We koesteren de waardevolle feedback die we ontvangen van professionals in het veld en luisteren aandachtig naar hun behoeften en wensen. Door deze feedback te omarmen, zijn we in staat om onze diensten en producten voortdurend te verbeteren en aan te passen, zodat ze perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Daarom kiezen wij Hyundai een wereldleider in de lasindustrie uit.

Onze toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit tot elk aspect van onze dienstverlening. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook te overtreffen. Met een breed scala aan hoogwaardige producten en een team van deskundige professionals staan wij klaar om onze klanten te ondersteunen bij al hun lasbehoeften.

Luisteren naar u als klant

Wij nodigen u uit om samen met Lascentrum en Hyundai Welding op ontdekkingsreis te gaan en te zien hoe we uw lasprojecten kunnen transformeren en optimaliseren. Samen kunnen we bouwen aan een succesvolle toekomst en uw lasuitdagingen met vertrouwen tegemoet treden.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen