Bollé Safety

Bollé Safety logoBolle Safety is een gerenommeerde fabrikant van veiligheidsbrillen die wereldwijd erkend wordt vanwege zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en bescherming. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1888, heeft het decennialang een leidende positie ingenomen in de productie van hoogwaardige veiligheidsbrillen.

Het succes is te danken aan hun voortdurende streven naar innovatie en verbetering. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en materialen blijft Bolle Safety nieuwe normen stellen voor veiligheidsbrillen. Hun brillen zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheidsnormen en bieden bescherming tegen verschillende risico’s op de werkplek, zoals impact, chemische spatten, stof en schadelijke straling.

Een van de kenmerken die de brillen onderscheidt, is de focus op comfort en ergonomie. De brillen zijn zo ontworpen dat ze de hele dag door comfortabel gedragen kunnen worden, zelfs in veeleisende omgevingen. Met verstelbare pootjes, antislipkneusbruggen en lichtgewicht ontwerpen zorgen ze voor een optimale pasvorm en minimaliseren ze vermoeidheid bij langdurig gebruik.

Bolle Safety biedt een breed scala aan brillen voor verschillende toepassingen en omgevingen. Of het nu gaat om bouwplaatsen, fabrieken, laboratoria of buitentoepassingen, Bolle Safety heeft een bril die aan de specifieke behoeften van elke gebruiker voldoet. Van sportieve en trendy ontwerpen tot meer traditionele modellen, er is voor elk wat wils.

Naast hun focus op kwaliteit en comfort, staan ze ook bekend om uitstekende optische helderheid. Dankzij geavanceerde lenstechnologieën bieden de brillen een helder zicht zonder vervormingen, waardoor gebruikers zich beter kunnen concentreren op hun werk.

Kortom, een betrouwbare keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige, comfortabele en betrouwbare veiligheidsbrillen. Met een erfenis van bijna een eeuw aan expertise en innovatie blijft Bolle Safety de norm stellen voor veiligheidsbrillen in de industrie.

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen