Koike

Koike toonaangevende fabrikant op het gebied van snijmachines.Als groothandel in las- en snijproducten heeft Lascentrum zorgvuldig geselecteerde merken in haar assortiment opgenomen om te voldoen aan de diverse behoeften van haar klanten. Een van deze merken is Koike, een wereldwijde speler die bekend staat om zijn toonaangevende technologie en hoogwaardige snijmachines.

Koike is een toonaangevende fabrikant op het gebied van snijmachines, met een lange geschiedenis van meer dan 100 jaar in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor het snijden van metaal. Met een breed scala aan gassnijbranders, lasapparatuur en positioners heeft Koike een belangrijke rol gespeeld in verschillende industrieën, waaronder staalservicecentra, scheepswerven, fabrikanten van zwaar materieel, staalconstructies, energiecentrales, offshore en andere metaalindustrieën.

Als toonaangevende fabrikant op het gebied van snijmachines biedt Koike een uitgebreide productlijn voor autogeen-, plasma- en lasersnijmachines. Met behulp van Japanse technologie en uitgebreide kennis, gecombineerd met ervaring van lokale markten en klantbehoeften, levert Koike superieure technologie, variërend van handtoortsen en draagbare snijmachines tot complexe CNC-gestuurde snijmachines.

Koike’s wereldwijde aanwezigheid is een verdere bevestiging van hun toewijding aan klantenservice en productkwaliteit. Met overzeese dochterondernemingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, China, Zuid-Korea en India, bedient Koike meer dan 80 landen wereldwijd. Met de steun van 18 groepsmaatschappijen en een wereldwijd dealernetwerk zorgt Koike ervoor dat hun producten en diensten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten over de hele wereld. Lascentrum is trots om Koike in haar assortiment op te nemen, omdat we geloven dat hun innovatieve en hoogwaardige producten een waardevolle aanvulling zijn op onze missie om onze klanten de beste las- en snijoplossingen te bieden.

Zie hier de producten van koike 

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen