HELVI

Helvi de betrouwbare partner in industriële lasapparatuur logoLascentrum heeft Helvi de betrouwbare partner in industriële lasapparatuur opgenomen in haar assortiment vanwege de uitstekende reputatie en betrouwbaarheid van het merk. Als een bedrijf dat al sinds 1975 hoogwaardige industriële lasmachines, plasmasnijmachines en professionele acculaders produceert, staat Helvi bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. De machines van Helvi worden zorgvuldig ontworpen en getest om de beste prestaties te leveren volgens strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze de perfecte aanvulling vormen op het assortiment van Lascentrum. We streven ernaar om onze klanten alleen producten van topkwaliteit aan te bieden, en Helvi past perfect in dat streven dankzij hun bewezen staat van dienst en betrouwbaarheid in de industrie.

Helvi: een krachtige en betrouwbare groep

Het starten van een bedrijf vereist inventiviteit, nieuwsgierigheid en een flinke dosis moed. Deze vereisten vormen de kern van HELVI sinds onze oprichting in 1975, toen we begonnen met het produceren van industriële lasmachines, plasmasnijmachines en professionele acculaders. Bij elke stap, van ontwerp tot assemblage tot eindtests, streven we ernaar nieuwe machines te creëren waar professionals op kunnen vertrouwen. Het maken van betrouwbare producten vereist mensen die vooruitkijken en niet stoppen bij obstakels. Voor het produceren van professionele lasapparatuur en andere machines hebben we een sterke groep mensen nodig, zoals wij.

Het verhaal van Helvi S.p.A. is dat van een Italiaans bedrijf met een sterke internationale dimensie sinds onze oprichting in 1975. Dit streven naar groei heeft ons geleid tot onze toetreding tot de Beta Group. Als fabrikant van industriële lasmachines, plasmasnijmachines, professionele acculaders en accessoires zijn we gevestigd in Sandrigo, provincie Vicenza, en tellen we meer dan 80 werknemers. Onze omzet bedraagt ongeveer 15 miljoen euro, waarvan meer dan 70 procent in het buitenland wordt gegenereerd.

Betrouwbaarheid is de sleutelfactor

In 2023 trad het toe tot de Beta Group, Europa’s toonaangevende fabrikant van gereedschappen en werkuitrusting voor specialisten in werktuigbouwkunde, industrieel onderhoud en autoreparatie. Betrouwbaarheid vormt de sleutelfactor in ons succes: wie voor Helvi kiest, ervaart betrouwbaarheid in onze mensen en in elke lasmachine, plasmasnijmachine of professionele acculader. We selecteren en testen de onderdelen tot in de kleinste details, zodat ze perfect samengaan in producten die zijn ontworpen om de beste prestaties te garanderen volgens hoge kwaliteitsnormen.

Zie hier elektrode machines van Helvi
Zie hier de MIG – MAG machines van Helvi

Contactgegevens

Lascentrum Nederland

Nieuwland Parc 1

2952 DA Alblasserdam

Nederland

T: +31 (0)78 6429656

F: +31 (0)78 6429686

E: info@lascentrum.com

Contact opnemen